.

Ulaşım ve Konaklama

Ulaşım

Sempozyumun yapılacağı üniversitemiz kampüsünde yer alan Lavanta Tepesi Oteli'nin konumu için tıklayınız.

Antalya Havalimanı, Isparta Havalimanı ve Burdur Otobüs Terminali Geliş Gidiş Servis Programı sempozyuma 1 hafta kala bu sayfada ilan edilecektir.

Konaklama

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yerleşkesi'nde yer alan Burdur Lavanta Tepesi Otel'de ve Burdur il merkezinde yer alan Grand Özeren Otel'de sempozyuma özel fiyatlarla konaklamanızı gerçekleştirebilirsiniz. Otellerle ilgili detaylar ve rezervasyon bilgileri aşağıda verilmiştir.

NOT: Rezervasyon süreçleri için doğrudan otellerle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

1. LAVANTA TEPESİ OTEL

KONAKLAMA FİYAT
SINGLE (Tek Kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 1500,00 ₺
DOUBLE (Çift Kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 2000,00 ₺
TRIPLE (Üç kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 2700,00₺

➢ Fiyatlar sadece 19.10.2023-22.10.2023 tarihler arası geçerli olup, gecelik konaklama fiyatıdır.
➢ Fiyatlara Açık Büfe Sabah kahvaltısı, K.D.V ve %2 Konaklama vergisi dahil Net fiyattır.
➢ Açık büfe kahvaltı servisi sabah 07:00 – 10:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
➢ Ücretsiz Wi-Fi, Su ısıtıcısı, Çay, Kahve ikramı, saç kurutma makinası, Uydu Yayın, şifreli kasa, duşa
kabin, terlik, oda servisi, Market, çocuk kulübü, oyun alanı misafirlerimizin kullanımına sunulmuştur.
➢ Otel yönetimi tarafından belirtilen saatler içinde SPA (Türk Hamamı, Sauna, Yüzme Havuzu, Fitness)
kullanımı Ücretsiz olarak misafirlerimizin hizmetindedir.
➢ (Kese, köpük, Masaj hizmeti ekstra ücretlendirilir.)
➢ Otele giriş saati 14:00 çıkış saati öğleyin 12:00’dır. Giriş günü kahvaltı talep edilirse ekstra
ücretlendirilir. Otel müsaitliğine göre erken giriş veya geç çıkış yapılabilir.
➢ Ödemeler misafir giriş günü öncesi EFT/Havale yolu ile yapılabilir.
➢ Saat 18:00’a kadar ödemesi alınmayan rezervasyon taleplerini otel iptal etme hakkına sahiptir.
➢ Rezervasyon taleplerinde iptal süresi içerisinde iptal edilmemesi durumunda tutulan rezervasyonlar için
1 gece No Show uygulanır.
➢ Rezervasyon talepleriniz için info@lavantatepesihotel.com veya satis@lavantatepesihotel.com mail
adresini kullanmanızı rica ederiz

Lavanta Tepesi Hotel ve Spor Tesisleri
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi 120/20 Burdur
Tel: +90 248 213 13 50
Fax: +90 248 213 13 58
info@lavantatepesihotel.com
www.lavantatepesihotel.com

LAVANTA TEPESİ OTEL HESAP BİLGİLERİ

ALICI: MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
IBAN: TR40 0006 7010 0000 0032 8373 70

2. GRAND ÖZEREN OTEL

KONAKLAMA FİYAT
SINGLE (Tek Kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 1000,00 ₺
DOUBLE (Çift Kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 1700,00 ₺
TRIPLE (Üç kişilik) BB (Oda + Kahvaltı) 2250,00₺

➢ Ücretsiz internet bağlantısı
➢ Fiyatlara Açık Büfe Sabah kahvaltısı, K.D.V ve %2 Konaklama vergisi dahildir.
➢ Otel yönetimi tarafından belirtilen saatler içinde SPA (Türk Hamamı, Sauna ve Fitness)
kullanımı ücretsizdir. Kese, köpük ve Masaj hizmeti ekstra ücretlendirilmektedir.

➢ Ödemeler aşağıdaki IBAN adresine yapılmalıdır. Açıklama kısmına "İsim Soyisim ve 19-22 Ekim 2023 Sempozyum" yazılmalıdır.

Burç Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:5 Merkez/Burdur

info@grandozerenotel.com
rezervasyon@grandozerenotel.com

GRAND ÖZEREN OTEL HESAP BİLGİLERİ

Banka: Garanti Bankası Burdur Şubesi

Hesap Adı: Özeren Otel İnşaat Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Madencilik San. Tic. Ltd. Şti.

Iban: TR86 0006 2000 5170 0006 2963 50

Hesap No: 6296350